Ασφάλεια ιδιωτικής σύνταξης

Η ιδιωτική σύνταξη κατέχει στις μέρες μας μια ξεχωριστή θέση στην αγορά της ιδιωτικής ασφάλισης αφού σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον με έντονο το αίσθημα της αβεβαιότητας για το μέλλον των συντάξεων, η εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς επίπεδου διαβίωσής στα χρόνια της συνταξιοδότησης είναι απαραίτητη. Τα ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα δίνουν σε κάθε ασφαλισμένο τη δυνατότητα να συμπληρώσει το κενό της δημόσιας σύνταξης και να καθορίσει ο ίδιος το ποσό που επιθυμεί να λάβει ως σύνταξη ή ως εφάπαξ καταβολή απολαμβάνοντας εγγυημένα τους καρπούς από τους κόπους της εργασίας του.

Το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα

Η επιθυμητή ηλικία συνταξιοδότησης, το επιθυμητό πόσο σύνταξης ή εφάπαξ καταβολής αλλά και οι εισφορές που δύναται να δίνει καθένας διαμορφώνουν το ιδανικό ασφαλιστικό πρόγραμμα προκειμένου αυτό να είναι βιώσιμο και στη λήξη του να αποφέρει τα μέγιστα οφέλη στον λήπτη της ασφάλισης. Τα ασφαλιστικά προγράμματα παρέχουν μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωσή τους ,στη συχνότητα καταβολής των εισφορών και στον τρόπο απόδοσης του ποσού αποταμίευσης. Επίσης, εγγυώνται το καταβληθέν ποσό αλλά και ένα υψηλό ποσό τόκων σε μια εποχή μηδενικών επιτοκίων, δίνοντας μια πολύ σημαντική οικονομική ενίσχυση σε κάθε ασφαλισμένο στα χρόνια της συνταξιοδότησής του ενώ παρέχουν τη δυνατότητα εξαγοράς του κεφαλαίου σε περίπτωση ανάγκης.

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος που θα επιλέξετε γι’αυτή τη συνεργασία , θα πρέπει να είναι άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης σας και με σεβασμό στις ατομικές σας ανάγκες. Γι’αυτό κι εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε πλήρως για τις επιλογές σας, να σας συμβουλεύσουμε και να σας οδηγήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές σας επιθυμίες και τα οικονομικά σας δεδομένα δημιουργούμε το καλύτερο εξατομικευμένο πρόγραμμα για εσάς. Στόχος μας είναι είναι να εξυπηρετήσουμε απολύτως τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μια ειλικρινή και καλή συνεργασία.

Η ασφαλιστική εταιρεία

Μια ακόμη πολύ σημαντική παράμετρος για να εξασφαλίσετε την ιδιωτική σας σύνταξη – ιδίως επειδή πρόκειται για μια μακρόχρονης διάρκειας ασφάλεια με επενδυτικό χαρακτήρα- είναι η εταιρεία που θα εμπιστευτείτε. Φερέγγυα ασφαλιστική εταιρεία είναι αυτή που διακρίνεται για την οικονομική της αξιοπιστία αλλά και για την πολυετή της εμπειρία στον κλάδο των επενδύσεων. Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η εταιρεία που πληρεί όλες τις παραπάνω προδιαγραφές και που κάθε ασφαλισμένος μπορεί να εμπιστευτεί με κλειστά τα μάτια.

Οι σύγχρονες συνταξιοδοτικές λύσεις που παρέχουν σιγουριά για το μέλλον είναι δικαίωμα κάθε ατόμου και του εξασφαλίζουν οικονομική ανεξαρτησία και μια ζωή βασισμένη στους δικούς του όρους. Όσο νωρίτερα προνοήσει κάποιος για το μέλλον του,τα χρυσά χρόνια της ζωής του, τόσο περισσότερες επιλογές και καλύτερη απόδοση με χαμηλότερο ετήσιο ποσό καταβολής θα μπορεί να έχει. Άλλωστε η έγκαιρη μέριμνα για το μέλλον προσδίδει ηρεμία και σιγουριά και στο σήμερα. Η ενημέρωση και η προσφορά ενός προγράμματος κατάλληλου για εσάς απαιτούν μόνο λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, ενώ εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα. Μια πρώτη επαφή μαζί μας θα σας λύσει τυχόν απορίες και θα σας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για την ιδιωτική σας σύνταξη. Μη διστάσετε, λοιπόν, να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μια προσφορά.

Ασφάλεια ιδιωτικής σύνταξης
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Skype
Βαρβέρη Σοφία

Βαρβέρη Σοφία

Διακεκριμένη Ασφαλιστική Σύμβουλος

Βρίσκομαι δίπλα σας όλες τις ώρες και όλες τις μέρες του χρόνου. Πρώτη μου προτεραιότητα η απόλυτη εξασφάλιση και εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση επέλευσης τους ασφαλιστικού κινδύνου.

Κανένας Νικητής Δε Πιστεύει στη Τύχη

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΝΙΤΣΕ