Προσωπικό ατύχημα

Στην καθημερινή ζωή, οι άνθρωποι συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με απρόσμενες καταστάσεις, για τις οποίες τις περισσότερες φορές είμαστε απροετοίμαστοι και οι οποίες δυστυχώς ενδέχεται να επιφέρουν τεράστιες αλλαγές στη ζωή όχι μόνο τη δική μας άλλα και των αγαπημένων μας προσώπων, της οικογένειάς μας. Μια τέτοια μεγάλη αλλαγή μπορεί να συμβεί εξαιτίας ενός ατυχήματος, είτε πρόκειται για τροχαίο, είτε για ένα ατύχημα κατά την ώρα της εργασίας μας, είτε στην προσωπική μας ζωή.

Η ανάγκη για ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος

Σαφώς, όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί, ωστόσο, τα ατυχήματα είναι αρκετά συχνό φαινόμενο. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν μια από τις βασικότερες αιτίες θανάτου ή πρόκλησης κάποιας ανικανότητας (μόνιμης ή πρόσκαιρης, ολικής ή μερικής) ενώ και τα εργατικά ατυχήματα είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Μπορεί βέβαια να είναι αδύνατον να αποφύγουμε ή να προλάβουμε κάθε πιθανό ατύχημα, μπορούμε, ωστόσο, να φανούμε προνοητικοί και να μεριμνήσουμε για τις οικονομικές συνέπειες που θα έχει αυτό σε εμάς τους ίδιους αλλά και στους οικείους μας. Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο, υπάρχει η δυνατότητα ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος. Πρόκειται είτε για μια συμπληρωματική ασφαλιστική κάλυψη σε ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής ή υγείας, είτε για ένα ξεχωριστό αυτόνομο πρόγραμμα.

Οφέλη Ασφάλισης Προσωπικού Ατυχήματος

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος μάς προσφέρει σημαντικά οφέλη και εξασφαλίζει οικονομικά κάθε ασφαλισμένο. Πιο συγκεκριμένα παρέχει:

 • Κεφάλαιο αποζημίωσης που δίνεται στην οικογένεια ή στους δικαιούχους σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου.
 • Κεφάλαιο αποζημίωσης -όπως αυτό ορίζεται στο συμβόλαιο- σε περίπτωση ανικανότητας (ολικής/μερικής, πρόσκαιρης/μόνιμης) για εργασία, που δίνεται στον ίδιο τον ασφαλισμένο.
 • Κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων εντός και εκτός νοσοκομείου εξαιτίας ατυχήματος.
 • Ημερήσιο επίδομα νοσηλείας με βάση τους όρους του συμβολαίου
 • Κάλυψη εξόδων επείγουσας μεταφοράς
 • Γρήγορες διαδικασίες έκδοσης και ανανέωσης συμβολαίου
 • Άμεση αποζημίωση χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες
 • Μεγάλη ευελιξία προγραμμάτων

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να επισημάνουμε την ευελιξία των προγραμμάτων, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο να επιλέξει τίς καλύψεις που επιθυμεί αλλά και να διαμορφώσει τα όρια των καλύψεων αυτών σύμφωνα με ανάγκες του αλλά και με βάση την οικονομική του δυνατότητα. Έτσι, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ασφαλιστεί και να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο προσωπικού ατυχήματος με προσιτά ασφάλιστρα.

Σε ποιους απευθύνονται τα προγράμματα ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος

Τα προγράμματα ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος αφορούν:

 • όσους θεωρούν πως οι πιθανότητες ατυχήματος σχετικού με την εργασία τους είναι αυξημένες
 • όσους ταξιδεύουν συχνά
 • ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, φοιτητές,
 • γενικότερα όσους θεωρούν πως κάποια δραστηριότητά τους, τους εκθέτει σε αυξημένο κίνδυνο
 • αλλά κυρίως όσους επιθυμούν να προνοήσουν για τους ίδιους και την οικογένειά τους σε μια δύσκολη στιγμή.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την ασφάλισή σας

Εμείς δεσμευόμαστε πως θα είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας και κυρίως στην περίπτωση χρήσης του συμβολαίου εξαιτίας ενός ατυχήματος. Η πολυετής εμπειρία μας, ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και η ευθύνη που αισθανόμαστε απέναντι στους ασφαλισμένους μας είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που έχετε για να μας εμπιστευτείτε και να συνεργαστείτε μαζί μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

Προσωπικό ατύχημα
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Skype
Βαρβέρη Σοφία

Βαρβέρη Σοφία

Διακεκριμένη Ασφαλιστική Σύμβουλος

Βρίσκομαι δίπλα σας όλες τις ώρες και όλες τις μέρες του χρόνου. Πρώτη μου προτεραιότητα η απόλυτη εξασφάλιση και εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση επέλευσης τους ασφαλιστικού κινδύνου.

Κανένας Νικητής Δε Πιστεύει στη Τύχη

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΝΙΤΣΕ