Επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής

Γίνε αυτό που ονειρεύεσαι

Μπαίνοντας στην ομάδα μας θα σου δείξουμε έναν νέο ασφαλιστικό κόσμο πέρα από κάθε φαντασία

Απαραίτητα προσόντα

1

Στους ανθρώπους και στον ευατό μας

2

Για μάθηση και εξυπηρέτηση των ανθρώπων

3

Να μπορούν οι άνθρωποι να σας εμπιστευτούν τη ζωή τους

Πάρε την ασφάλεια στα χέρια σου

Ο ασφαλιστικός κλάδος απευθύνεται σε άτομα με ισχυρό και δομημένο προφίλ προσωπικότητας. Άτομα τα οποία διεκδικούν στην επαγγελματική τους ζωή, επαγγελματική καταξίωση και κοινωνική αναγνώριση. Απαιτούν από τον εαυτό τους μια εργασία με μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα, καθώς και προοπτικές ανέλιξης.

Εξασφάλισε τους ανθρώπου που σε εμπιστέυονται

Γνωρίζουμε ότι ο ασφαλιστικός κλάδος είναι μέσα τους κορυφαίους κλάδους ανάπτυξης στη χώρα μας και οι προοπτικές του είναι τεράστιες μέσα στα επόμενα χρόνια.  Συνεπώς εάν ένας ενδιαφερόμενος επενδύσει σοβαρά στον ασφαλιστικό κλάδο κι αντίστοιχα ένα ασφαλιστικό γραφείο επενδύσει με τη σειρά του σε εκείνον, τότε η ανάπτυξή του κι η εξέλιξή του είναι δεδομένη.

Βαρβέρη Σοφία

Βαρβέρη Σοφία

Διακεκριμένη Ασφαλιστική Σύμβουλος

Σε ένα γραφείο επιτυχημένων επαγγελματιών του χώρου με υψηλούς στόχους, η προσθήκη νέων συνεργατών με κοινά χαρακτηριστικά και ίδια οράματα, ανεβάζει το πήχη για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Είμαι συνεργάτης της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρίας στην Ελλάδα.

Δημιουργώ μια απ' τις πιο ισχυρές ομάδες στην ασφαλιστική αγορά.

Επιθυμώ να γίνεις μέλος της διότι μέσω αυτής θα καθιερωθείς επαγγελματικά στην αγορά και θα σου δοθούν προοπτικές ανέλιξης.

Στηρίζοντας τους νέους συνεργάτες προσφέρουμε:

Διαρκή εκπαίδευση

Δια βίου μάθηση

Ισχυρή καθοδήγηση & παρακίνηση

Σε όλα τα στάδια ανάπτυξης

Μοντέλο-πρότυπο επαγγελματικού κλίματος

Ισχυρή οικονομική στήριξη

Εσύ και το Μέλλον σου

Αν λοιπόν ζητάς ένα επάγγελμα με μοναδικό κεφάλαιο τον εαυτό σου που να στηρίζεται στη κοινωνικότητά σου και τη προσωπική σου φιλοδοξία, χωρίς εμπόδια επαγγελματικής εξέλιξης και όπου οι προσωπικοί σου στόχοι πηγάζουν απ’ την επαγγελματική γνώση, τη συλλογικότητα, τη κοινωνική προσφορά και το προσωπικό σου όραμα, τότε το επάγγελμα του ασφαλιστικού σύμβουλου μπορεί να σου προσφέρει τη πραγματοποίηση των ονείρων σου και την οικονομική σου εξασφάλιση.”