Ασφάλεια ζωής

Η ασφάλεια ζωής είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρέχετε σιγουριά στην οικογένειά σας σε περίπτωση που εξαιτίας ενός απρόβλεπτου συμβάντος δεν μπορείτε εσείς με την φυσική σας παρουσία να τους εξασφαλίσετε οικονομικά. Μια τέτοια ασφάλεια είναι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος των αγαπημένων σας προσώπων προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις που υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν παρά την απώλεια ζωής.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, καθένας να χτίζει μια ζωή με συγκεκριμένες υποχρεώσεις και έξοδα βασισμένη στα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν εκείνη τη χρονική στιγμή, με συγκεκριμένο οικονομικό προγραμματισμό για το μέλλον αλλά πολύ συχνά χωρίς να λαμβάνει υπόψη τυχόν δυσάρεστα γεγονότα που μπορεί να αλλάξουν ριζικά αυτόν τον προγραμματισμό αλλά και τη ζωή των αγαπημένων του προσώπων. Ένας πρόωρος θάνατος σε κάποιο οικονομικά ενεργό μέλος από τον οποίο εξαρτώνται τα υπόλοιπα μέλη μιας οικογένειας μπορεί να επιφέρει εκτός των άλλων και πολύ σοβαρές οικονομικές συνέπειες στα εξαρτημένα μέλη. Εκείνη τη στιγμή, μια σημαντική οικονομική ενίσχυση είναι απαραίτητη και δίνει τη δυνατότητα στους δικαιούχους της ασφάλισης να ανταπεξέλθουν σε πολύ σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις και να διατηρήσουν το βιοτικό τους επίπεδο στα ίδια οικονομικά δεδομένα.

Τα ασφαλιστικά προϊόντα ζωής που θα εξασφαλίσουν την οικογένειά σας σε περίπτωση ανάγκης ποικίλουν και διαμορφώνονται με βάση τις προσωπικές ανάγκες του καθενός. Με την βοήθεια του ασφαλιστικού συμβούλου θα μπορέσετε να ενημερωθείτε, να συγκρίνετε και να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς ασφαλιστικό πρόγραμμα και να το προσαρμόσετε αναλόγως. Τα ασφαλιστικά προγράμματα ζωής στη βάση τους καλύπτουν θάνατο από ασθένεια ή ατύχημα, σας δίνουν όμως και τη δυνατότητα να προσθέσετε περαιτέρω πρωτοποριακές συμπληρωματικές καλύψεις για να εξασφαλίσετε την κάλυψη και άλλων κινδύνων, όπως η ανικανότητα για εργασία ή η απώλεια εισοδήματος. Το κόστος αυτών των προγραμμάτων εξαρτάται από παράγοντες όπως η ηλικία,το επάγγελμα,η κατάσταση υγείας,τα χόμπι και τις συνήθειες του ασφαλισμένου αλλά και το ασφαλισμένο κεφάλαιο. Η ευελιξία των προγραμμάτων είναι τέτοια, ώστε να δημιουργούμε εξατομικευμένα προϊόντα και να ικανοποιούμε κάθε απαίτησή σας.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η εταιρεία που με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνει ασφάλειες ζωής εδώ και πολλά χρόνια εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους ασφαλισμένους και ούσα πάντα έτοιμη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους λήπτες της ασφάλισης. Σε μια τόσο δυσάρεστη χρονική στιγμή μόνο μια εταιρεία με ευαισθησία και σεβασμό προς τον άνθρωπο μπορεί να είναι δίπλα του.

Εμείς είμαστε εδώ ως άξιοι εκπρόσωποι της εταιρείας για να μας συμβουλευτείτε και να σας καθοδηγήσουμε προς τη σωστή επιλογή. Για εμάς προτεραιότητα είναι κάθε ασφαλισμένος και η πλήρης κάλυψη των αναγκών αυτού και των αγαπημένων του προσώπων. Στόχος μας, να είμαστε πάντα δίπλα στον άνθρωπο όπως κάνουμε εδώ και χρόνια. Το μόνο που χρειάζεται εσείς να κάνετε είναι να έρθετε σε επικοινωνία με εμάς και να μας αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας ώστε μαζί να διαμορφώσουμε την καλύτερη ασφάλεια ζωής για εσάς.

Η ασφάλεια ζωής είναι μια πράξη φροντίδας και μέριμνας εκ μέρους ενός ατόμου προς τα άτομα της οικογένειάς του. Είναι πράξη ευθύνης και εξασφάλισης προς όσους συνεχίζουν να σας χρειάζονται ακόμη και όταν δεν είστε εκεί αυτοπροσώπως. Είναι η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σας.

Ασφάλεια ζωής
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Skype
Βαρβέρη Σοφία

Βαρβέρη Σοφία

Διακεκριμένη Ασφαλιστική Σύμβουλος

Βρίσκομαι δίπλα σας όλες τις ώρες και όλες τις μέρες του χρόνου. Πρώτη μου προτεραιότητα η απόλυτη εξασφάλιση και εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση επέλευσης τους ασφαλιστικού κινδύνου.

Κανένας Νικητής Δε Πιστεύει στη Τύχη

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΝΙΤΣΕ