Ασφάλεια σπιτιού

Η κατοικία μας είναι για όλους μας ο χώρος στον οποίο νιώθουμε ασφάλεια και σιγουριά ενώ παράλληλα στεγάζει τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα παρέχοντάς τους, επίσης, προστασία και ασφάλεια. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης συναισθηματικής αλλά και οικονομικής αξίας ταυτόχρονα, αφού μια ενδεχόμενη ζημιά μπορεί να επιφέρει σημαντικές οικονομικές συνέπειες. Γι’αυτό και οφείλουμε να προβλέπουμε πιθανούς κινδύνους και να προνοούμε για την αποκατάσταση μικρών ή μεγάλων ζημιών από τυχόν καταστροφές.

Η ασφάλεια σπιτιού, λοιπόν, είναι απαραίτητη και μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ζημιά προκύψει δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επαναφέρετε το κτίριο αλλά και το περιεχόμενό του στην κατάσταση που ήταν πριν από την καταστροφή.

Τα σύγχρονα, ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματά μας μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες ενός σπιτιού και να εξασφαλίσουν την αποκατάσταση τυχόν ζημιών με ένα πραγματικά χαμηλό κόστος. Σας παρέχουμε μια ποικιλία πακέτων ώστε καθένας να μπορεί να διαλέξει αυτό που του ταιριάζει αλλά και να το διαμορφώσει κατάλληλα προσθέτοντας προαιρετικές καλύψεις, λαμβάνοντας υπόψη ποιους κινδύνους επιθυμεί να καλύψει σε συνδυασμό με το κόστος που δύναται να πληρώσει.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα αφορούν είτε κύριες , είτε εξοχικές κατοικίες – καλύπτοντας μόνο το κτίριο ή μόνο το περιεχόμενό ενός κτιρίου ή και τα δύο- και απευθύνονται σε ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές κατοικιών. Οι καλύψεις ποικίλουν και αφορούν ζημιές που μπορεί να προκύψουν από διάφορους κινδύνους ,όπως πυρκαγιές, σεισμούς, καιρικά φαινόμενα, κλοπές, τρομοκρατικές ενέργειες, ηλεκτρικές μηχανικές βλάβες και πολλούς άλλους.

Η εταιρεία που θα επιλέξετε για την ασφάλιση της κατοικίας σας πρέπει να σας κάνει να νιώθετε την ασφάλεια που επιθυμείτε και να είναι πάντα δίπλα σας. Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η εταιρεία αυτή καθώς έχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο πυρός και στην ασφάλιση κατοικίας ενώ παράλληλα διακρίνεται για την αξιοπιστία της και την άμεση ανταπόκριση στην κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν. Επίσης, παρέχει σαφείς και κατανοητούς όρους στα συμβόλαιά της που προσδιορίζουν ξεκάθαρα το πλαίσιο ασφάλισής σας, έτσι ώστε να είστε απολύτως ενημερωμένοι και σίγουροι για τις καλύψεις και τις υποχρεώσεις μας απέναντί σας.

Η συνέπεια και η σωστή συνεργασία τόσο εκ μέρους της εταιρείας , όσο και του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή – συμβούλου είναι για εμάς πρωταρχικός στόχος. Έτσι, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε πλήρως για τις επιλογές σας και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το ιδανικό για εσάς πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες. Παράλληλα, είμαστε στη διάθεσή σας όποτε μας χρειαστείτε και πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της συνεργασίας μας. Ο σεβασμός και η υπευθυνότητα που μας χαρακτηρίζουν μας προσδίδουν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού ενώ η ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση σε κάθε είδους ασφάλεια μας έχουν καθιερώσει δυναμικά στην αγορά της ασφάλισης εδώ και πολλά χρόνια.

Η ασφάλεια της κατοικίας είναι μία από τις βασικότερες και σημαντικότερες ασφάλειες για εσάς και την οικογένειά σας αφού έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε την διατήρηση της κατοικίας σας καλύπτοντας την ανάγκη της στέγασης για όλη σας τη ζωή. Σε μια εποχή που η ανασφάλεια επικρατεί,η προνοητικότητα είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να αισθανθεί κάποιος ασφαλής και σίγουρος. Γι’αυτό και η ασφάλιση της κατοικίας πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας.

Ασφάλεια σπιτιού
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Skype
Βαρβέρη Σοφία

Βαρβέρη Σοφία

Διακεκριμένη Ασφαλιστική Σύμβουλος

Βρίσκομαι δίπλα σας όλες τις ώρες και όλες τις μέρες του χρόνου. Πρώτη μου προτεραιότητα η απόλυτη εξασφάλιση και εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση επέλευσης τους ασφαλιστικού κινδύνου.

Κανένας Νικητής Δε Πιστεύει στη Τύχη

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΝΙΤΣΕ