Ασφάλεια υγείας

Η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή ενός ανθρώπου και η εξασφάλιση αυτής είναι άμεσης προτεραιότητας. Μέσα σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο περιβάλλον με την δημόσια ασφάλιση υγείας να πάσχει σημαντικά και να έχει ελλείψεις σε πολλούς τομείς,η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται να την συμπληρώσει ή και να την υποκαταστήσει σε αρκετές περιπτώσεις, ώστε να εξασφαλιστεί η ποιοτική κάλυψη των αναγκών κάθε ενδιαφερόμενου.

Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας έχει ως στόχο να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει με τον καλύτερο, γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Η ανάγκη για ιδιωτική ασφάλιση είναι πιο επείγουσα από ποτέ και η σωστή επιλογή ασφαλιστηρίου συμβολαίου μεγίστης σημασίας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε βασικές κατευθυντήριες οδηγίες προκειμένου να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το καταλληλότερο πρόγραμμα υγείας για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Για την επιλογή, λοιπόν,του ιδανικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας,οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιλέξουν με μεγάλη προσοχή την πιο αξιόπιστη εταιρεία,το πρόγραμμα που τους ταιριάζει και τον ιδανικό ασφαλιστικό σύμβουλο. Οι τρεις αυτοί παράμετροι παίζουν κυρίαρχο ρόλο τόσο στην απόκτηση όσο και τη διατήρηση του σωστού συμβολαίου αλλά και την τέλεια εφαρμογή του σε περίπτωση χρήσης αυτού.

Αρχικά, λοιπόν,η εταιρεία θα πρέπει να διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της,την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στον κλάδο υγείας και σαφώς για την οικονομική αξιοπιστία και φερεγγυότητά της. Στόχος, άλλωστε, είναι η καλή και μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρεία που επιλέγουμε.

Όσο αφορά το ασφαλιστικό πρόγραμμα, αυτό θα πρέπει να αποφασίζεται με βάση τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα του κάθε ενδιαφερόμενου. Η επιλογή ανάμεσα σε προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης – εξωνοσοκομειακή περίθαλψη- , ή/και δευτεροβάθμιας περίθαλψης – νοσηλεία – είναι πολύ σημαντική. Επίσης, ένα πρόγραμμα μπορεί να προσφέρει είτε 100% κάλυψη , είτε να είναι συμμετοχικό, δηλαδή ο ασφαλισμένος να συμμετέχει κατά ένα ποσό στην κάλυψη των εξόδων σε περίπτωση χρήσης του προγράμματος, μειώνοντας έτσι το κόστος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Τέλος,τα προγράμματα μπορεί να είναι ατομικά, οικογενειακά ή ομαδικά καλύπτοντας έτσι κάθε άτομο ξεχωριστά ή όλα τα μέλη μιας οικογένειας ή ομάδας. Η ύπαρξη ποικίλων προγραμμάτων αποσκοπεί στο να βρίσκεται πάντα ο ιδανικός συνδυασμός κόστους του συμβολαίου και κάλυψης των αναγκών των ασφαλισμένων, ώστε να διατηρηθεί το συμβόλαιο μακροχρόνια και συνάμα να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του λήπτη της ασφάλισης.

Τέλος,η επιλογή του κατάλληλου ασφαλιστικού συμβούλου είναι μείζονος σημασίας αφού είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα πάντα, από την εύρεση του καλύτερου προγράμματος έως τη σωστή καθοδήγηση και την εξυπηρέτησή σας κάθε φορά που τον χρειάζεστε. Ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος είναι ο άνθρωπός σας και θα πρέπει να επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια ώστε να επιτευχθεί μια σχέση εμπιστοσύνης και σωστής συνεργασίας.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη κάλυψη με υπευθυνότητα και σεβασμό. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει αποτελούν απαραίτητα στοιχεία ενός σωστού ασφαλιστικού συμβούλου που θα βρίσκεται δίπλα σας όποτε τον χρειαστείτε .Η υγεία η δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων είναι για εμάς υψίστης σημασίας και στόχος μας είναι οι ασφαλισμένοι μας να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να αισθάνονται σιγουριά και ηρεμία.

Ασφάλεια υγείας
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Skype
Βαρβέρη Σοφία

Βαρβέρη Σοφία

Διακεκριμένη Ασφαλιστική Σύμβουλος

Βρίσκομαι δίπλα σας όλες τις ώρες και όλες τις μέρες του χρόνου. Πρώτη μου προτεραιότητα η απόλυτη εξασφάλιση και εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση επέλευσης τους ασφαλιστικού κινδύνου.

Κανένας Νικητής Δε Πιστεύει στη Τύχη

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΝΙΤΣΕ